Színtanácsadás

 

Színtanácsadás?

Ha először hallasz róla, biztosan sok kérdés merül fel benned. Mit csinál egy színtanácsadó? Mit lát ő, amit más nem? Milyen tanácsot tud adni?

Íme egy kis összefoglaló: 

A színtípus örök. Vele születünk, és életünk végéig elkísér minket. 12 színtípust különböztetünk meg, vagyis 12 típusba sorolhatóak az emberek a bőrszínük, szemszínük, kontrasztjaik alapján. A 4 fő típus (tavasz, nyár, ősz, tél) megmutatja, hogy a meleg vagy a hideg-, a telített vagy a telítetlen-, a sötét vagy a világos árnyalatok állnak jobban. Az altípusok (évszaktípusonként 3-3) pedig pontosítják a színskálánkat.

Amikor eljössz hozzám, megismertetlek a színelméleti háttérrel, hogy biztosan egy nyelvet beszéljünk majd a kendőzés során. Ha érted az alapvető fogalmakat, letakarom a hajad és a felsőtested, majd meghatározott sorrend szerint különböző színkendőket helyezek eléd. A kendőzés közben közösen értékeljük a színek hatását. Ne aggódj, te is látni fogod a eltéréseket! A segítségedre leszek, megmutatom, mire figyelj. Biztosan meglepődsz majd, hogy micsoda különbségeket mutat akár egy apró árnyalatnyi eltérés. Míg bizonyos színekben az arcodon minden apró hiba szembetűnővé válik, megtriplázódnak a karikák, a ráncok, vagy épp kórházszínű lesz a bőröd, a saját színeidben tündökölsz, kisimulsz, és nem utolsó sorban éveket fiatalodsz. Idő közben semmilyen sminket, krémet vagy botoxot nem használok! 

Ettől kezdve tudatosan választhatod a napi sminked, hajszíned, és biztosan csak olyan ruhadarabot fogsz megvásárolni, mely előnyös lesz számodra. Az eredmény pedig garantált: készülj fel a bókokra!

Persze félreértés ne essék, a színeid támogatnak, de nem kötelező viselned őket. Tudatosan dönthetsz róla, hogy aznap milyen arcot mutatsz a külvilág felé. Gyere el, és keressük meg együtt a fiatalság kulcsát! 🙂

Szolgáltatások

Egyéni színtanácsadás

mambe stíling színtanácsadás

2 óra 30 perc • 37 000 Ft *

Több, mint 120 színkendő segítségével megkeressük a színtípusod. Megmutatom, mely színekben tündökölsz és melyeket érdemes inkább kerülnöd. Az évszak típusod ismeretében átbeszéljük az árnyalatokat, hölgyek esetében rúzs, pirosító és egyéb smink színekre is teszek javaslatot. Egyedi kiegészítőkről is egyeztetünk (szemüveg, táska, cipő, ékszer, stb.).

Időtartama kb. 2.5 óra.

Páros színtanácsadás

színtanácsadás

3 óra 30 perc  • 54 000 Ft *

Ketten jönnétek? Szuper Anya-lánya-, barátnős-, esküvőre készülős-, vagy csak úgy program lesz! 🙂 Több, mint 120 színkendő segítségével megkeressük a színtípusotokat. Megmutatom, mely színekben tündököltök és melyeket érdemes inkább kerülnötök. Az évszak típusotok ismeretében átbeszéljük az árnyalatokat, hölgyek esetében rúzs, pirosító és egyéb smink színekre is teszek javaslatot, emellett egyedi kiegészítőkről is egyeztetünk (szemüveg, táska, cipő, ékszer, stb.).

Időtartama kb. 3.5 óra

Színtanácsadás másodvéleményezés

1 óra 30 perc •  25 000 Ft *

Jártál már színtanácsadáson, de valami nem stimmel? Nem érzed magadénak az eredményt? Nincs meg a “WOW hatás”? Kíváncsi lennél még egy véleményre? Gyere, nézzük meg együtt a színeid!

Időtartama 1-1.5 óra

* A feltüntetett árak a mindenkor hatályos ÁFA-t tartalmazzák.