Rólam

8 évesen eldöntöttem: ha felnőtt leszek,  minden nap kosztümben és magas sarkúban fogok járni. 16 évesen már blézert hordtam, ami az akkori tini divatnak egyáltalán nem volt meghatározó darabja. Szeretek nő lenni. Minden előnyével és hátrányával.

Az élet hosszú-, de felépített úton vezetett el a színtanácsadó és stylist szakmákhoz. Közgazdászként pénzügyi-, majd informatikai értékesítőként éltem ki a racionális, rendszerszerető, extrovertált  énemet hosszú hosszú éveken keresztül… majd megszületett a kislányom, aki mindent megtett annak érdekében, hogy semmi se legyen kiszámítható. 8 hónapos korában vállalkozást indítottam, és a kreatív világom színek, anyagok, minták közt kezdtem kibontakoztatni babaruhák formájában. 2017-ben elindult a MamaBe webáruház, én pedig azóta is szerelmese vagyok a textileknek.

Innen már kikövezett volt az utam. Karácsonyra színtanácsadást kértem, ahonnan új emberként léptem az utcára. Tudtam, hogy ezzel foglalkoznom kell. Ettől a perctől minden embert más szemmel néztem, szakirodalommal, képekkel, színekkel keltem és feküdtem hónapokon keresztül. Elvégeztem a színtanácsadó képzést Pirityi Évánál, aki a legnagyobb szaktekintély Magyarországon, és a stylist képzést a Centrál Média Csoportnál.

Hiszem, hogy mindenkinek receptre kellene felírni a színtanácsadást! A kendők megmutatják, miben tündökölünk igazán, és mi az, ami kevésbé emeli ki a szépségünket. Mindkét információ fontos, hisz ezután csak rajtunk múlik, hogy mit mutatunk magunkból a külvilág felé. A színtípus örök, vele születünk, és életünk végéig elkísér minket. Tízéveket fiatalít rajtunk, ha szeretnénk, és ugyan ennyit öregít, ha nem jól használjuk.

Tanácsot adni nagy felelősség. Ennek tudatában, a legnagyobb alázattal azon dolgozom, hogy aki engem választ, a legkörültekintőbb és legkimerítőbb választ kapja a kérdéseire. A kendőzés eredményét nem nekem kell látnom első sorban, hanem annak, aki a színeket ezután viselni fogja. Én elindítalak az úton, és csak akkor engedlek ki az ajtón, ha már Te is mindent látsz.

MamaBe Styling – Színtanácsadás és Styling Veresegyházon.