Lakberendezési szolgáltatásaim

moodboard lakberendezes veresegyhaz

Lakberendezési tanácsadás – csak styling

Minden bútor a helyére került, de még sincs meg a WOW hatás? Hiányzik egy jó kiegészítő, egy hangulatos függöny, a megfelelő drapéria … tudod,  az az  “apró fűszer”? A meglévő térkialakítást és mobíliák megismerését követően három moodboardot készítek az előre megbeszélt stílusban, színeket, kiegészítőket, dekorációt, textileket ajánlok. (Pontos bevásárló lista nem készül.)

Első találkozás időtartama kb. 1 óra (meglévő állapotok feltárása, igények összegzése). Ezt követően a moodboardok és javaslatok elkészítése 1-2 hetet vesz igénybe. Második találkozás alkalmával a javaslatok egyeztetése kb. 1 óra alatt történik. 

A fenti szolgáltatás díja 29 000 Ft helyiségenként.

Kiszállás díjtalan Veresegyház 20 km-es körzetében. 

 

 

Lakberendezési alap csomag 

lakberendezes_interior_design

A lakberendezési alap csomagot azoknak ajánlom, akik falmozgatások nélkül, a meglévő vagy új bútorok felhasználásával szeretnék újjá varázsolni teljes otthonukat vagy csak 1-1 helyiséget. Az első beszélgetés során egyeztetjük a stílus és színbeli elképzeléseket, majd ez alapján három térrendezési javaslatot és három moodboardot készítek számotokra. A következő találkozó alkalmával kiválasztjuk a végleges terveket, ezt követően pedig elkészítem a berendezési alaprajzot, illetve bútorokat, színeket, dekorációt, textileket ajánlok. Pontos bevásárlólistát a csomag nem tartalmaz, hanem mintákat mutatok Nektek, mely alapján megkereshetitek az ár-érték arányban számotokra a megfelelő darabokat.

 

A fenti szolgáltatás díja 2700 Ft / nm.

Pontos, tételes bevásárlólista készítése: 30 000 Ft

Kiszállás díjtalan Veresegyház 20 km-es körzetében. 

 

Lakberendezés – teljes tervezés csomag

szintanacadas es lakberendezes veresegyhaz

A teljes tervezési csomagot azoknak ajánlom, akik építkezés vagy házvásárlás előtt (vagy épp közben) állnak, és szeretnének egy jól átgondolt,  praktikus, családra szabott, élhető, szerethető és nem utolsó sorban gyönyörű otthon kialakítani. A térszervezés során lehetőség van falmozgatásokra, terek összenyitására, bezárására. A közös munkát a nulláról kezdjük. Átgondoljuk funkciók szerint a tér felosztását, a bútorok praktikus elrendezését, a szimpatikus stílusokat, én pedig ehhez színeket, burkolatokat, dekorációkat, textileket is mutatok. Javaslatot adok továbbá a  víz és elektromos kiállásokra, burkolatkiosztásra. A tervezés során 3 verzióban készítek térrendezési opciókat, majd ezekhez kapcsolok 3 eltérő moodboardot. A végleges elrendezés és stílus/színek kiválasztását követően vázlatos és valós 3D látványterveket is mutatok. 

A számotokra átadott tervdokumentáció a következőket tartalmazza: 

  • Műleírás, hangulattervek, végleges berendezési alaprajz 
  • Bontási-építési, gépészeti, elektromos, világítási és burkolási tervek
  • Vázlatos és 3D látványterv minden helyiségről
  • Pontos bevásárlólistát nem tartalmaz a csomag.

A fenti szolgáltatás díja 5 000-10 000 Ft / nm, a pontos árajánlathoz egyeztetés szükséges.

Pontos, tételes bevásárlólista készítése: 30 000 Ft

Kiszállás díjtalan Veresegyház 20 km-es körzetében. 

 

MamaBe Styling – Színtanácsadás és Lakberendezés Veresegyházon